Disseny de Packaging

Ha pensat si el seu packaging actual aconsegueix transmetre la qualitat que el seu producte mereix?

En constant evolució, els envasos al detall segueixen sent un dels aspectes més importants per a la comercialització eficaç d’un producte i l’atracció natural de consumidor.

El gran desafiament del disseny de packaging és crear un producte cridaner que s’ajusti a les limitacions de nombroses especificacions, ja que el producte no només ha de competir literalment braç a braç amb els seus competidors, sinó que també ha de complir les pautes legals i matisos logístics.

Disseny de Packaging

Com un disseny de Packaging farà que el seu producte domini una prestatgeria

Desenvolupament de Packaging

El disseny de packaging ha d’estar pensant per als consumidors perquè no es tracta només de com es veu, sinó de com funciona i fa sentir a les persones.

El bonic no és suficient. Un envàs ha de comunicar informació clau a un consumidor de forma ràpida ja que els consumidors prenen decisions en qüestió de segons.

La nostra feina és captar aquesta posició única i diferencial del seu producte en un lineal i desenvolupar envasos i etiquetes al nivell que la seva marca requereix.

A Artística Studios utilitzem el poder del disseny per crear marques distintives que siguin significatives i memorables, posant a les persones al centre de l’experiència del seu producte per impulsar un canvi de comportament i generar un impacte real. I quan es tracta de marques minoristes i de consumidors, som els experts.

Els nostres treballs en disseny de Packaging

Faci un cop d’ull al nostre portfoli creatiu per veure com ajudem a millorar la imatge dels nostres clients amb un disseny professional.

Com desenvolupem el disseny del seu Packaging

El ritme de canvi actual és al·lucinant, i en conseqüència, creiem que els temps extraordinaris requereixen accions extraordinàries.

Treballem en estreta col·laboració amb els nostres clients per desenvolupar experiències de marca úniques i productes potents a través del disseny de packaging estratègic.

Hem desenvolupat un mètode sòlid i experimentat que pot satisfer les exigents necessitats de la seva empresa i posar els seus productes “al prestatge” i en les llars dels consumidors.

A Artística Studios ens encanta el disseny de packaging i les solucions d’envasos, especialment els dissenys d’etiquetatge per a alimentació i cellers on cal ser fidel a la història del producte i això és un repte que ens apassiona.

Creació de Packaging

Vol destacar en un lineal i enamorar al client a primera vista?

Contacti amb nosaltres i estarem encantats d’assessorar-li.

Serveis relacionats al Packaging

Identidad Corporativa Featured

Identidad Corporativa

Haga que su imagen corporativa siga vigente y perdure en el tiempo.

Continuar
Diseño Editorial Featured

Diseño editorial

Cree publicaciones con el impacto deseado para involucrar a su audiencia.

Continuar
Fotografía Digital Featured

Fotografía digital

Publique imágenes en su web que reflejen la calidad de su producto.

Continuar
Infografía Featured

Infografía

Genere ilustraciones y dibujos técnicos detallados para sus comunicaciones.

Continuar
Imprenta Featured

Imprenta

Refuerce su proceso comercial con material impreso de alta calidad.

Continuar
Scroll to Top
Scroll to Top