Agència de Màrqueting Digital

Mòbil, social, web: la clau del màrqueting digital és desenvolupar una estratègia global que abasti les innombrables formes en què els consumidors volen experimentar amb la seva marca.

Això vol dir adoptar un enfocament empresarial en tot l’univers digital per construir plataformes i ecosistemes digitals exitosos. I quan pren la vista del client, es torna més fàcil entendre on ha d’enfocar les seves inversions digitals.

Agència de Màrketing Digital

La innovació digital actual podria molt bé transformar el futur de la seva empresa. No obstant això, Internet és una plataforma on fàcilment pot perdre el control de la seva reputació però també on la seva marca pot crear la major quantitat de connexions. Per això és imperatiu fer-ho bé i des d’ara mateix.

Com a agència de màrqueting digital disposem de diverses opcions per fer créixer potencialment el seu nombre de clients i augmentar la popularitat del seu lloc web.

La publicitat en cercadors, els banners en portals del sector, l’enviament d’e-mailings segmentats o la presència en xarxes socials són alguns suggeriments per establir una estratègia sòlida en la difusió.

Des de la concepció d’un simple PDF comercial o banner digital fins a la redacció i execució d’un pla de màrqueting a gran escala, oferim un ampli ventall de solucions estratègiques que s’han d’ajustar al seu propòsit, estil i pressupost.

Té una marca però no arriba al públic desitjat?

Sap amb qui ha de parlar i com ha de sonar? Sap quan, on i amb quina freqüència s’ha de fer escoltar?

Suposem que en aquest punt ha dissenyat un bonic logotip, ha establert una marca fantàstica i ara té un lloc web atractiu preparat per convertir usuaris en clients potencials. Doncs bé, l’última peça de l’equació és generar trànsit rellevant i d’alta qualitat.

El màrqueting digital és quelcom més que fer que la gent conegui el seu lloc web, es tracta de la conversió de visitants a clients i assegurar la seva fidelitat. No obstant això, no existeix un canal de trànsit específic que s’adapti a l’objectiu de cada empresa.

Aquesta és exactament la raó per la qual a Artística Studios oferim una àmplia gamma de serveis de màrqueting digital a mida que brinden resultats efectius i ajuden als nostres clients a créixer any rere any.

Ara que el seu lloc web està complet i té una marca fresca, és el moment de córrer la veu amb les nostres solucions de màrqueting digital.

Thumbnail vídeo Marketing Online

Els nostres treballs gràfics en Màrqueting digital

Faci un cop d’ull al nostre portfoli creatiu per veure com ajudem a millorar la imatge dels nostres clients amb un disseny professional.

Com desenvolupem la seva Marca digital

Internet és part del nostre ADN.

Des d’èpoques primerenques ens hem mantingut sempre a l’avantguarda de l’ús d’eines digitals per a la creació de marques en mitjans interactius i hem ajudat als nostres clients a adaptar-se a Internet sent intel·ligents, pràctics i àgils.

Agència de Marketing Online

Les nostres estratègies en màrqueting digital estan pensades per obtenir el major retorn de la inversió de la seva campanya, però, qualsevol acció dependrà d’una sèrie de factors com ara:

Una estratègia pot ser diferent per a cada campanya, però l’objectiu sempre serà el mateix: aconseguir un alt volum de visitants amb el perfil adequat i a baix cost.

Això és el que hauria d’aconseguir una eficaç barreja de màrqueting digital, perquè és tan important comptar amb un lloc web ben desenvolupat com saber difondre’l correctament.

Cada projecte de màrqueting digital que fem a Artística Studios inclou investigació, usabilitat i disseny UX barrejat amb la tecnologia més avançada.

Tot enfocat per crear una experiència de client que compleixi amb la promesa de la seva marca i aconseguir que transmeti una aparença i sensació consistents, dissenyades per tallar el soroll i fer que la seva audiència participi.

Iconos Marketing Digital

Necessita desenvolupar una marca digital amb accions mesurables?

Contacti amb nosaltres i estarem encantats d’assessorar-li.

Serveis relacionats al Màrqueting Digital

Consultoría Featured

Consultoría

Defina su estilo de comunicación para llegar a sus clientes.

Continuar
Estrategia Digital Featured

Estrategias

Tome las decisiones acertadas en el momento adecuado.

Continuar
SEO Featured

SEO

Aparezca en las primeras posiciones orgánicas de Google.

Continuar
SEM Featured

SEM

Concentre los clics en sus clientes potenciales.

Continuar
Redes Sociales Featured

SMM

Genere la confianza que necesita su empresa en las redes sociales.

Continuar
Scroll to Top
Scroll to Top