El nostre mètode de treball

És molt senzill.

El nostre procés de treball es basa en les relacions perquè són la base de tota experiència.

Analitzar, entendre i treballar la seva marca ens garanteix la seva fidelitat i confiança. Per aquesta raó, veurà que treballar amb nosaltres és fàcil des del principi perquè durant anys ens hem esforçat a optimitzar el nostre mètode de treball en base a les sinergies continuades amb els nostres clients.

És per això que dedicarem temps a conèixer-lo a vostè i el seu públic. Creiem que és l’única manera de crear projectes que permetin comunicar eficaçment el seu missatge i l’ajudin a interactuar amb els seus usuaris de forma positiva.

A Artística Studios hem construït un mètode dinàmic que tractem de millorar constantment, innovant i trobant noves maneres de fer les coses per oferir els serveis més complets.

Mètode de Treball

L’ajudarem a escollir el mitjà més apropiat per a la difusió i el nostre procés consistirà en treballar a partir del seu contingut per transformar-lo en disseny dirigit al seu públic.

Aquesta és la fórmula per crear èxit per als nostres clients! A Artística Studios desenvolupem solucions enfocades als desafiaments de comunicació de cada empresa.

Com decidim els serveis adequats pel seu projecte

Recomanem encaridament invertir en una estratègia de màrqueting online integral que vinculi una varietat de serveis a cada disciplina.

Avui dia, als consumidors els encanta canviar d’una plataforma a una altra durant el seu viatge de compra, pel que serà imprescindible per a vostè i el seu negoci emprar una varietat de canals i accions com ara SEO, PPC, correu electrònic, vídeo… o totes aquelles vies que li permetin mostrar-se en el moment i lloc adequats.

Deixi’ns conèixer el seu negoci i als seus clients per submergir-nos en el procés d’adquisició, i així determinar les millors accions de màrqueting digital que es puguin dur a terme.

Funnel Adquisició

El mètode de treball en 6 passos

Icones Mètode Treball

1

APRENENTATGE

Tot comença amb vostè. No som el tipus de persones que pensa que sap més.

És el seu negoci i ningú el coneix millor que vostè, i per això ens agradaria començar per aprendre sobre la seva empresa, el seu producte i el seu públic.

Aquest procés trigarà una mica però crearà una relació de confiança i agilitzarà el treball a mig termini.

Com més informació tinguem per començar, més ràpid estarem de tornada i més fàcil serà crear exactament el que vostè necessita.

1

2

ANÀLISI

A través d’un estudi de la competència, el seu públic objectiu i l’activitat de mercat, identifiquem les tendències sobre el seu negoci.

A l’obtenir una comprensió completa del seu model i definir clarament el seu objectiu i postura, serem capaços de crear una forta personalitat per la seva marca i prospectar noves oportunitats.

2

3

ARQUITECTURA

Ara això s’està posant interessant.

Hem après sobre vostè, tenim un munt d’informació i podem començar a construir de manera eficient un espai per fer conjectures.

Les suposicions són costoses i representen molt de temps. No ens agrada això.

Un cop immersos completament en la seva marca, començarem a dissenyar l’arquitectura dels objectius i accions que definiran el comportament de l’usuari, l’estratègia de comunicació i el seu contingut.

Al crear un diagrama de flux d’usuari, wireframes i requisits tècnics, obtenim un full de ruta sòlid per definir clarament el seu projecte.

3

4

CREATIVITAT

Amb l’estratègia definida, el nostre procés creatiu comença amb la formació d’una idea atractiva amb un disseny captivador que submergirà als seus clients.

El nostre procés de disseny introdueix diverses fases i conceptes, amb varietat d’opcions de disseny que s’optimitzaran fins a la solució final.

Un treball ben dissenyat és quelcom més que un bon aspecte: es tracta de la comunicació, la facilitat d’ús i la necessitat del públic a interactuar.

No només fem servir artísticament les nostres habilitats de disseny per crear alguna cosa bonica, sinó que també mantenim els nostres alts estàndards de control de qualitat en cada pas del camí.

4

5

CONSTRUCCIÓ

Després del disseny, començarem la fase de construcció i desenvolupament. Amb una visió de futur i amb les últimes tecnologies en ment, portem la seva idea a la vida.

Durant aquesta fase, també s’integren els sistemes de gestió de contingut o qualsevol altra eina i aplicacions que es defineixen en l’àmbit de projecte.

El que importa és el que la gent faci del seu negoci, no el que vostè pensa d’ell.

La recompensa real ve quan les relacions es formen entre vostè i el seu producte, entre el seu producte i la seva audiència, i entre vostè i nosaltres.

5

6

CREIXEMENT

Aquesta és la millor part, la difusió de l’obra al món. D’això en diem alliberament perquè creiem que és la clau del creixement.

Confiï en el seu producte i el millor començarà a succeir. Facilitarà la seva feina diaria i el seu públic respondrà de manera positiva.

Abans del llançament, connectem l’objectiu amb la seva audiència. Les estratègies a llarg termini són l’única manera d’apropar-se al públic per obtenir el creixement i èxit desitjat.

Nosaltres preferim llaurar una llarga relació professional i seguir treballant amb els nostres clients durant molts anys.

6

Clients que han confiat en la nostra tasca

Al llarg de molts anys, i a través del nostre enfocament participatiu, hem prestat serveis a organitzacions molt petites i molt grans, col·laborant activament en el procés i desenvolupament dels seus projectes de comunicació.

Necessita millorar la seva comunicació corporativa?

Contacti amb nosaltres i estarem encantats d’assessorar-li.

Scroll to Top
Scroll to Top