Anàlisi de marca Digital

Sap si està administrant correctament la imatge digital de la seva marca?

Comprendre com es crea el valor, on es desenvolupa i la relació entre el valor de la marca online i el valor comercial és un recurs vital per a la presa de decisions estratègiques.

Ha de garantir que el seu equip i els seus socis estiguin remant en la mateixa direcció mitjançant el desenvolupament i la definició del seu propòsit de marca, visió, personalitat, valors, promesa i posicionament distintiu.

Tots aquests factors són un resultat directe de la identitat de la seva empresa i aquesta identitat es compon de moltes parts diferents, la majoria de les quals estan sota el seu control.

Anàlisi de Marca Digital

Com fa servir les xarxes socials? S’ha involucrat en conceptes de màrqueting creatius per donar-li a la seva marca una veu única i distintiva? Com interactua la seva empresa dins la seva comunitat, ja sigui local o global? Es manté distant o participa en causes importants?

A Artística Studios podem ajudar al seu negoci a aprofitar tot el valor de marca i maximitzar la seva rellevància per als usuaris, perquè els nostres serveis d’anàlisi de marca estan enfocats a aquells clients que desitgen comprendre millor els impulsors del valor comercial i de la seva marca.

Com una Anàlisi de marca farà que maximitzi la seva rellevància online

Les marques han de desenvolupar-se des d’un principi amb una mentalitat digital per exercir-se més tard davant tot el panorama de comunicació modern.

Després de tot, a més d’una interacció amb els seus productes i serveis reals, el seu públic fa les seves consultes la majoria de les vegades al seu lloc web i a les seves xarxes socials.

Anàlisi Digital

El missatge de marca és l’art de prendre el llenguatge estratègic darrere d’escena i traduir-lo a alguna cosa prou poètica per als ulls i oïdes del públic. I en aquest cas, és la poesia de la simplicitat el que crea la brillantor en el rendiment d’una marca.

És aquí on ha de captar l’atenció, participar i diferenciar-se dins d’un eixam de competidors implacable i hostil.

Per això que té sentit col·laborar amb una agència de màrqueting digital que tingui cura del seu branding, comprengui el valor dels serveis de marca i el que es necessita perquè la seva imatge corporativa funcioni dia rere dia.

La nostra estratègia de marca i el procés de desenvolupament estan dissenyats per construir marques àgils i diferenciades que tinguin la profunditat i l’amplitud per a flexionar-se en un món digital mentre prosperen en tots els canals i entorns de màrqueting.

Quan les persones es senten confiades fan més clics, visiten més, compren més i gasten més.

Vol crear una impressió i una reacció immediates en els seus clients?

Contacti amb nosaltres i estarem encantats d’assessorar-li.

Com desenvolupem la seva Anàlisi de Marca digital

Per establir la posició diferenciada de la seva marca digital, passarem per un procés estratègic que analitza la seva marca actual, o futura, a través d’una lent que considera diverses perspectives i, en última instància, considera l’experiència de l’usuari de la seva marca, interna i externament.

Realitzem un estudi comparatiu de la solidesa, el risc i el potencial futur de la marca en relació al conjunt de competidors, la qual cosa ens ajuda a comprendre les fortaleses i debilitats de la marca en comparació amb les marques clau de la competència i els seus serveis.

De vegades, l’anàlisi de marca només requereix que nosaltres, com la seva agència de màrqueting digital especialitzada en branding, organitzem i definim detalladament la informació ja existent.

Altres vegades, necessitem desenvolupar la seva plataforma des de zero però, sense importar el cas, la seva plataforma de marca donarà lloc a totes les seves futures decisions, comportaments socials i comunicacions internes i externes.

A Artística Studios ajudem els nostres clients a millorar la presa de decisions proporcionant informació significativa que ajuda amb l’optimització del pressupost, l’assignació de recursos, l’acompliment de la marca i l’avaluació de les activitats de màrqueting globals.

Anàlisi de Marca

Serveis relacionats a Estratègies Digitals

Estudio Mercado Featured

Estudio de mercado

Descubra nuevas oportunidades comerciales en su sector.

Continuar
SMO Featured

Optimización SMO

Conozca qué redes sociales frecuentan sus clientes con más asiduidad.

Continuar
Benchmarking Featured

Benchmarking

Compárase con su competencia directa y descubra sus fortalezas.

Continuar
Branding Featured

Branding

Consiga transmitir con su marca los valores de su negocio.

Continuar
Scroll to Top
Scroll to Top