Màrqueting en Cercadors «SEM»

Necessita concentrar els clics en els seus clients potencials?

Els motors de cerca són la millor manera de connectar amb usuaris de qualitat i llestos per comprar.

Però investigar paraules clau, optimitzar les pàgines del lloc web, crear contingut i administrar campanyes de publicitat online requereix temps, recursos i experiència.

A més, si la seva estratègia de SEO és insuficient, poden passar mesos abans que s’adoni que alguna cosa va malament i faci els ajustos necessaris.

Màrketing a Cercadors

Els serveis SEM són una manera fiable i rendible de generar trànsit web i ingressos per vendes ràpidament.

Abasten una àmplia gamma d’estratègies online, que inclouen SEO, PPC i màrqueting en xarxes socials, que formen la columna vertebral de l’enfocament digital integral per generar més clients potencials pel seu negoci.

Per aquest motiu, a Artística Studios ens especialitzem en la creació de campanyes dirigides al públic objectiu i sempre basades en dades.

Ja sigui que es tracti d’una petita o mitjana empresa, els nostres serveis de màrqueting en cercadors es poden adaptar per satisfer les seves necessitats específiques.

Com el Màrqueting en Cercadors farà visible el seu negoci a l'instant

Si bé el SEO triga mesos a oferir resultats, amb SEM les marques poden aparèixer a la primera pàgina de Google en un parell d’hores.

El màrqueting en motors de cerca, o SEM per abreujar, és el camí mitjançant el qual vostè podrà comercialitzar els seus productes o serveis en les primeres posicions de les pàgines de resultats a través d’anuncis de cerca pagats.

Publicitat a Cercadors

En un mercat online cada vegada més saturat, serà la seva forma de fer-se visible en el moment just en què els compradors busquen activament el seu producte o servei.

El SEM abasta moltes eines, com la publicitat de YouTube, la publicitat en aplicacions mòbils, campanyes de Google Ads, Bing Ads, PPC i gestió de licitacions, xarxes contextuals, anuncis gràfics i píxels de remàrqueting.

Li permetrà ser extremadament precís a qui s’adreça i generarà “contactes” publicitaris de forma contínua al llarg del recorregut del comprador, el que provocarà la conversió.

A diferència del màrqueting convencional on es lluita per l’atenció del client, el màrqueting en motors de cerca posa la seva empresa davant de persones que busquen activament els productes o serveis que ofereix.

A més, aparèixer exactament quan el públic necessita el seu producte tampoc és només un recurs per a les empreses online: el màrqueting de motors de cerca funciona igual de bé per als establiments tradicionals que desitgen que els clients truquin o visitin en persona.

Vol elevar els resultats de màrqueting en cercadors i impulsar el seu creixement?

Contacti amb nosaltres i estarem encantats d’assessorar-li.

Com desenvolupem la seva estratègia de Publicitat SEM

Creem campanyes de Google Ads des de zero o podem auditar i actualitzar campanyes existents que han demostrat ser ineficaçes.

Primer, comprenem el seu negoci i els productes o serveis que ven. Després, analitzem el panorama de PPC al què s’enfronta la seva empresa, analitzant els seus esforços pagats actuals i inspeccionant de prop el que estan fent els seus competidors.

És molt important realitzar una investigació en profunditat sobre paraules clau rellevants i més rendibles, identificant oportunitats de paraules clau tant regulars com longtails.

Publicitat SEM

Som molt organitzats en el nostre enfocament per impulsar el rendiment òptim, perquè tant el màrqueting de cerca orgànic com el de pagament són essencials per a la seva estratègia de màrqueting a Internet i s’han d’utilitzar de forma integrada per complementar-se entre si.

Els nostres serveis de màrqueting en motors de cerca permeten que la seva empresa augmenti la seva presència en els resultats de cerca més ràpid mentre s’enfoca en les paraules clau que li brindaran el millor retorn d’inversió.

SEM a Cercadors

A més, som socis de cerca certificats amb Google Adwords i Bing Ads, i ens especialitzem en la gestió d’ofertes i estratègies de campanyes de PPC, incloent:

El nostre equip té experiència en les diferents facetes del màrqueting SEM, i ja sigui que es tracti d’un lloc web de comerç electrònic que busca impulsar les vendes o una empresa de serveis en un espai competitiu, Artística Studios pot ajudar a la seva organització a obtenir resultats mesurables i reals.

Icones Google Ads

Serveis relacionats al Màrqueting en cercadors

Campañas PPC Featured

Campañas PPC

Coloque sus productos en las primeras posiciones de Google.

Continuar
Banners Featured

Banners Display

Refleje las virtudes de su oferta con campañas de anuncios visuales.

Continuar
Shopping Featured

Google Shopping

Dispare el ROI de su eCommerce con una campaña de Google Shopping.

Continuar
SEO Local Featured

Local My Business

Haga que sus compradores le encuentren en las búsquedas locales.

Continuar
Scroll to Top
Scroll to Top