Optimització de
Xarxes Socials «SMO»

Sap quines xarxes socials freqüenten els seus clients amb més assiduïtat?

El Social Media és una de les millors i més ràpides eines de màrqueting que pot implementar la seva empresa per fer créixer la seva marca, arribar al seu públic objectiu i comunicar-se amb la seva base de clients.

Però amb la creixent i contínua aparició de noves plataformes socials, la realitat és que el seu negoci no pot estar a tot arreu alhora.

Per això, amb l’optimització de xarxes socials, o SMO, podrà seleccionar les principals comunitats online on la seva veu és més efectiva i centrar-se en generar el major impacte positiu en aquestes esferes socials.

Optimització de Xarxes Socials

La major queixa que escoltem dels nostres clients és que el seguiment i el manteniment de xarxes socials els pren molt de temps.

Tot i que han escoltat com altres a la seva indústria estan tenint èxit en les xarxes socials, tenen por d’enfrontar-se a escriure el pròxim tweet i trobar la imatge perfecta per la seva pròxima publicació a Facebook.

Amb Artística Studios té un soci que li traurà la càrrega de les xarxes socials i el farà avançar en el seu negoci.

Entenem que vostè és un expert en la seva indústria i no necessàriament un guru de l’optimització de xarxes socials, de manera que el seu focus estarà en desenvolupar el seu negoci i atendre als seus clients com es mereixen.

Com l'Optimització de Xarxes Socials farà incrementar la seva audiència

El paper de SMO com a part d’una estratègia general de màrqueting digital és fonamental.

L’optimització de xarxes socials s’està convertint en un factor de classificació cada vegada més important per als motors de cerca com Google, Yahoo i Bing.

A més, els perfils individuals com la pàgina de Facebook de la seva empresa ara poden fins i tot classificar-se en la primera pàgina de Google, expandint els seus productes i incrementant la seva exposició als clients potencials.

Sens dubte, les xarxes socials tenen una gran part del pastís pel que fa al trànsit d’un lloc web, la participació de la marca i les conversions online.

Per exemple, imagini tractant de coure un pastís però ometent un terç dels ingredients de la recepta. No esperaria grans resultats, oi?

Això és exactament el que li passa a la seva empresa si no té en compte les xarxes socials en una estratègia d’optimització de motors de cerca.

Per això, el nostre equip d’experts en optimització de xarxes socials té experiència combinada en màrqueting, monitorització i promoció de marques a través de les plataformes socials més populars per ajudar a tots els negocis, des de petites empreses locals fins a companyies de nivell nacional, a aprofitar les xarxes socials com una eina més de generació d’ingressos.

Necessita un servei SMO dinàmic i personalitzat pel seu negoci?

Contacti amb nosaltres i estarem encantats d’assessorar-li.

Com desenvolupem la seva Estratègia SMO en Xarxes socials

L’objectiu principal serà crear contingut estratègicament interessant i que ofereixi valor al seu usuari, que generi entusiasme en el sector i atregui a més persones al seu lloc web.

Aquest “buzz” pot venir en forma de m’agrada, retweets, accions, incrustacions, comentaris, etc. i abans d’elaborar un pla de batalla SMO, primer hem de conèixer els seus objectius comercials per determinar quines estratègies i accions brindaran els millors resultats.

Recordeu que les estratègies que funcionen bé a Facebook, per exemple, poden no traduir-se tan bé a Instagram, Twitter o LinkedIn.

Per tant, quan s’associa amb un equip com el nostre, pot estar segur que els esforços d’optimització de xarxes socials estaran enfocats als seus clients potencials i a assolir els seus objectius de màrqueting digital.

Optimització SMO

No li farem perdre el seu temps i diners en serveis SMO genèrics que prometen un nombre X de nous seguidors instantanis, o que li configuren comptes en un munt de plataformes que realment no són importants per a la seva vertical.

El veritable èxit a les xarxes socials no es pot automatitzar; les xarxes socials autèntiques requereixen persones reals i un enfocament personalitzat que tingui en compte el seu negoci, els seus objectius i els seus clients únics.

A Artística Studios, ens especialitzem en crear plans personalitzats de màrqueting en xarxes socials que prenen els seus objectius comercials i els estenen a l’espai digital.

Utilitzem les últimes estratègies de màrqueting que es dirigeixen als consumidors mitjançant una gran varietat de plataformes i, per aquest motiu, necessitarà un equip d’experts per a navegar pels complicats matisos de les diverses xarxes socials per trobar el target que pot llançar el seu negoci.

Serveis relacionats al Màrqueting en Xarxes Socials

SMA Featured

Publicidad SMA

Interactúe con sus consumidores mediante plataformas sociales.

Continuar
Marketing Contenido Featured

Contenido SEO

Aproveche el marketing de contenidos para ampliar su alcance.

Continuar
Branding Featured

Branding

Consiga transmitir con su marca los valores de su negocio.

Continuar
Scroll to Top
Scroll to Top