Campanyes de Google Shopping

Sap com Google Shopping pot disparar el ROI del seu ecommerce?

Les campanyes de Google Shopping són un element essencial en els esforços de màrqueting digital de totes les empreses de comerç electrònic.

Aquestes campanyes ajuden a millorar la visibilitat de la seva marca a la pàgina de resultats per a cerques de productes rellevants, però les campanyes de Google Shopping poden ser complexes de configurar i administrar, especialment si no té experiència a Google Ads.

Campanyes de Google Shopping

És per això que oferim campanyes de Google Shopping com a part dels nostres serveis de màrqueting en motors de cerca.

Sabem que les campanyes de llistat de productes a Google Shopping són una excel·lent plataforma perquè les empreses de comerç electrònic facin arribar els seus productes a més públic i atreguin als clients potencials.

A Artística Studios desenvolupem informació de productes personalitzats que inclouen detalls complets del producte, imatges d’alta resolució, atributs de camp específics i un text promocional atractiu.

Mesurem els seus resultats i treballem per assegurar-nos que les seves campanyes de Google Shopping estiguin funcionant bé des del primer moment per ajudar a augmentar la seva visibilitat online.

Com Google Shopping farà que incrementi les vendes

Potent i versàtil, Google Shopping ofereix una varietat d’opcions de campanya que poden ajudar al seu ecommerce a assolir objectius específics.

Des d’obtenir un major volum de vendes fins opcions detallades i més específiques, com la promoció de nous productes i descomptes.

Les campanyes de Google Shopping poden semblar enganyosament simples, però, en el mercat altament competitiu d’avui, el simple fet de seguir les millors pràctiques estàndard no tindrà prou per maximitzar el seu retorn de la inversió. Llevat que treballi amb una agència amb experiència a Google Shopping, és probable que la seva companyia es deixi diners pel camí.

Un dels errors més comuns que veiem en la gestió d’anuncis de Google Shopping és una estratègia d’oferta ineficient que tracta a tots els productes i paraules clau per igual.

Això dóna com a resultat campanyes que gasten massa diners en paraules clau d’alt cost i baix rendiment, i no prou en paraules clau que tenen el major potencial de guanys.

Com a agència especialitzada en publicitat de Google, podem ajudar a posar aquest versàtil mercat online a treballar per la seva empresa, on l’ajudarem a vendre els seus productes desenvolupant i executant campanyes impulsades per estratègies que estan optimitzades per augmentar les conversions mentre redueixen el cost per conversió.

Li agradaria anunciar els seus productes a la graella de Google Shopping?

Contacti amb nosaltres i estarem encantats d’assessorar-li.

Com desenvolupem les seves Campanyes de Google Shopping

Com agència amb experiència a Google Ads, coneixem tots els consells i trucs perquè Google Shopping funcioni per la seva empresa.

La nostra gestió de campanyes de Google Shopping inclou un ús hàbil de grups d’anuncis d’un sol producte (SPAG) per brindar al seu catàleg una estructura d’ofertes precisa i controlada.

També realitzem campanyes de reorientació cap als clients que ja han demostrat interès per la seva marca i els seus productes, mentre minimitzem la despesa ineficient i malgastadora en altres llocs.

Comencem per estructurar la campanya per nivells, en cas contrari es pot perdre una quantitat sorprenent de diners en estructures ineficients.

Publicitat Google Shopping

És fàcil que les ofertes i els pressupostos acabin allunyats del valor i el ROI, les dades crítiques i la informació es perdin en el desordre, i a causa de tot això pot arribar a perdre molt de temps i diners perseguint ubicacions d’anuncis de llistes de productes que no generen vendes.

La nostra intenció és posar aquest coneixement a treballar per a vostè des del principi. Utilitzarem la nostra experiència en l’administració de Ads per configurar campanyes de Google Shopping amb estructures eficients i optimitzades.

Campanyes Publicitat Shopping

Mantenim les ofertes baixes per a termes genèrics, mentre donem prioritat als més rellevants i centrarem la despesa en àrees dissenyades per oferir la millor avantatge competitiva possible.

Per garantir que obtingui una completa visibilitat de les seves diverses campanyes i el seu rendiment, donarem prioritat a una estructura de campanya clara, intuïtiva i similar a un embut.

A Artística Studios ens encarregarem de l’administració completa dels seus anuncis, utilitzant la nostra experiència i familiaritat amb el sistema de Google per maximitzar els seus resultats, augmentar les vendes i fer créixer el seu ecommerce com sempre ho ha fet vostè.

Icones Google Shopping

Serveis relacionats al Màrqueting en Cercadors

Auditoría SEO Featured

Auditoría SEO

Haga que su sitio web se mantenga en plena forma.

Continuar
Campañas PPC Featured

Campañas PPC

Coloque sus productos en las primeras posiciones de Google.

Continuar
Banners Featured

Banners Display

Refleje las virtudes de su oferta con campañas de anuncios visuales.

Continuar
Analítica Web Featured

Analítica web

Entienda a sus clientes como nunca antes lo había hecho.

Continuar
Scroll to Top
Scroll to Top